Goodio on suomalainen pienyritys, joka keskittyy tekemään niin luonnollista suklaata kuin mahdollista. Tuotteiden tekemisessä prosessointi on pyritty minimoimaan aromien luonnollisuuden säilyttämisen vuoksi. Helsingissä rakkaudella tehdyt suklaat ovat kaikki huolellisesti käsin valmistettuja. Raaka-aineet suklaalevyihin pyritään käyttämään paikallisesti mahdollisimman pitkälle, mutta toki se on vain pieni osa suklaanvalmistuksessa; makeus levyihin saadaan kookospalmujen sokerista Sri Lankasta ja Indonesiasta, ja kaakaopavut puolestaan Perusta, Ecuadorista sekä Kongosta. Nämä ovat luonnonmukaisesti kasvatettuja, villejä ja suurimmaksi osin käytetään raakoina. Käsin poimitut raaka-aineet valitaan tarkasti, jotta parhaat maut saadaan esille. Suklaalevyjen ainutlaatuisen maun ja tarinan lisäksi Goodion suklaa on todella myös terveellistä.